ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между srebarnibijuta.net , от една страна, и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн srebarnibijuta.net  (наричани за краткост "сайт"), от друга страна.

Тези условия обвързват всички потребители на онлайн магазина srebarnibijuta.net.

II. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

Srebarnibijuta.net e Собственост на Ноубъл Инвест ЕООД регистрирано на територията на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ЕИК 204817902

III. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ

Регистрацията на потребителски профил в srebarnibijuta.net НЕ е задължителна, за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате пълните предимствата на потребителски профил в  srebarnibijuta.net обаче, първо трябва да регистрирате такъв. 

IV. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Srebarnibijuta.net не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до Srebarnibijuta.net с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да из